Benieuwd naar onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen?

BEKIJK AL ONZE DIENSTEN

Stukadoorsbedrijf Groot

Stucwerk is de nummer 2 passie in het leven van Maarten Groot, oprichter en eigenaar van Stukadoorsbedrijf Groot, nummer 1 is zijn zoon Jaxx. De kleine held. De passie voor het vak maakt dat Stukadoorsbedrijf Groot ieder project uitvoert alsof het zijn tweede kindje is. Persoonlijk betrokken en altijd gedreven om het beste resultaat te leveren.

Klantervaringen

“Maarten levert allereerst vakwerk: strak, glad stucwerk, rechte hoeken, nette aansluiting op metselwerk, etc. etc., kortom alles wat je verwacht van de ervaren vakman. Daarnaast denkt Maarten mee over alternatieve oplossingen en is hij flexibel in zowel planning als afwerking. En tijdens het afgesproken werk , deed hij ook nog een extra klusje voor ons. Zonder extra kosten, en alles binnen de afgesproken termijn.
Kortom, wij bevelen Maarten van harte aan!”

Reinier

“Uitstekende service mbt kwaliteit en levering. Maarten kwam de afspraken na en leverde binnen de afgesproken prijs, en belde een aantal dagen later nog even, om na te gaan of alles naar wens was.”

Richard Vonk

“Stukadoorsbedrijf Groot heeft ons appartement gestuukt. Het ging om ruim 130m2 aan muren en plafond. Duidelijke offerte ontvangen en onze vragen werden goed beantwoord. De opdracht is naar volle tevredenheid en binnen afgesproken tijd voltooid door Maarten.

Extra specialiteit van Maarten:
Hij heeft de verwarmingsbuizen mooi in koven afgewerkt. Een mooi toegevoegde waarde op het stucwerk. Hierdoor ziet het appartement veel strakker uit in combinatie met de gladde strakke muren.

Kortom zeker aan te bevelen.”

Ericson Kirindongo

“Maarten heeft met een collega mijn woonkamer (muren en plafond) van stukwerk voorzien. Hij werkt snel, netjes en levert een zeer strak eindresultaat. Daarnaast denkt hij oplossingsgericht mee en doet achteraf een service belletje als nacontrole. Betrouwbaar en vriendelijke vakman.”

Misha Luyckx

“Onze ervaring met Stukadoorsbedrijf Groot is echt helemaal top. Vanaf het begin werd er meegedacht en daadwerkelijk actie ondernomen. Maarten is iemand die goed vakwerk aflevert en zich aan zijn woord houdt. Wij zijn zeer tevreden ook over Maarten als persoon zelf, hij is betrouwbaar en houdt zich aan zijn afspraken. Wij bevelen hem van harte aan!”

Tina de Keyzer

“Help! Je zoekt een klusser. Een stukadoor om precies te zijn om je woning pico bello op te kalefateren. Je waagt je op werkspot. Na het plaatsen van je klus krijg je een stortvloed aan reacties. HELP! (denk je dan) Hoe kies je nu de beste vakman? Rondje bellen? Mailtjes eruit sturen? Beide zeker doen! Reageert Stukadoorsbedrijf Groot op je klus… vraag dan zeker een offerte aan. Maarten zal niet de goedkoopste aanbieder zijn, maar levert uitstekend werk af, denkt echt goed mee in de mogelijkheden van je huis en is eerlijk en duidelijk over wat nodig is om het mooiste resultaat te bereiken. Communicatie is Maarten niet vreemd: hij houdt je (dagelijks) op de hoogte van de stand van zaken. Zo heb je als klant geen kopzorgen of het wel goed gaat. Wij zijn (het zal geen verrassing zijn) erg tevreden met Maartens werk en zouden hem zo weer inschakelen voor een volgende klus!”

Jiri Glaap

“Kamer is mooi glad gestuct. Maarten is een fijn persoon die goed werk aflevert!”

Yvonne van Tuil

“Top werk tegen een goede prijs. Binnen een half dagje was het klaar zoals ingeschat. Ook nog duidelijke tips gekregen betreffende de nazorg voor een optimaal resultaat.”

Robin Eugster

“Maarten is een goede en ervaren stucadoor die ik zo weer uit zou nodigen voor een nieuwe klus. Het werk is keurig netjes uitgevoerd en zoals we vooraf hadden besproken. Dus deze vakman kan ik iedereen van harte aanbevelen.”

Anoniem

“Super vakmannen, snel en kwaliteit! Erg blij dat zij onze stuc klus konden doen.”

Anoniem

Kwaliteit gegarandeerd

Om garant te staan voor de best mogelijke kwaliteit maken wij enkel gebruik van A-kwaliteit merken en materiaal.